Skip to main content
CEO

Search Engine Optimalisatie

Optimalisatie voor zoekmachines is een onderdeel van SEO-marketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina zo hoog mogelijk te laten scoren in de reguliere zoekresultaten van een zoekmachine, voor de webpagina relevante trefwoorden of zoektermen.
Aangezien de plaatsing in die reguliere resultaten meestal gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachine-advertenties zoals bijvoorbeeld Google Adwords.

Wij werken volgens de Google's richtlijnen voor webmasters. Door zoekmachine optimalisatie verhoogt u uw omzet zonder gebruik te maken van een kostbare AdWords (SEA) campagne.

White hat, Black hat SEO

Voor de zoekmachine optimalisatie van uw website maken wij gebruik van de legale "white hat" optimalisatietechnieken. Bij deze zoekmachine optimalisatie wordt gewerkt volgens de richtlijnen van Google.

Bij illegale "black hat" spamtechnieken worden minder geoorloofde technieken toegepast om zoekmachines te misleiden en een hogere rank te forceren. Black hat SEO kan er op termijn toe lijden dat uw domeinnaam uit de zoekmachines verbannen wordt.
Dit zou voor veel bedrijven rampzalige gevolgen hebben.

Wat is SEO webdesign?

Bij SEO webdesign wordt voorafgaande aan het grafisch ontwerp van uw website al met SEO (zoekmachine optimalisatie) begonnen. SEO webdesign is hierdoor de meest efficiënte manier om een resultaatgerichte website te ontwerpen die daadwerkelijk wordt gevonden in zoekmachines.

Onderzoek naar de meest gebruikte zoekwoorden voor uw product of dienst waarbij tevens wordt gekeken naar de concurrentie op deze zoekwoorden.

  • Een analyse naar de SEO kracht van de concurrenten.
  • Het maken van een zoekwoord structuur waarbinnen zo veel mogelijk belangrijke zoekwoorden worden opgenomen.
  • Het middels de zoekwoord structuur ontwerpen van een optimale url-structuur.
  • Bepalen van de interne linkstructuur en navigatie.
  • Het grafisch ontwerpen van een gebruiksvriendelijk website die aansluit bij het doel dat u met de website heeft.
  • Het bouwen van de website volgens de richtlijnen van Google en het W3C (World Wide Web Consortium).
  • Het analyseren van de binnen de website te plaatsen content en het geven van verbeteringsvoorstellen.
  • Linkbuilding vanaf trusted domains.

Door uw website volgens deze methodes te ontwerpen verdienen onze webdesign diensten zichzelf hierdoor altijd, en het liefst op korte termijn terug.

Login Form

Contacteer ons

Sandy Verschaeve
Rouzéstraat 5
8670 Koksijde
+32 495 864086
info@placebodesign.be