Skip to main content
ABOUT ME

Redesign

Redesign gericht op uw doelgroep
Een website redesign gaat bij ons verder dan een nieuw jasje.

Bent u al in het bezit van een eigen website, maar heeft deze niet de gewenste uitstraling dan is een 'website redesign' een mogelijke optie. Voordat wij aan het redesign van uw website beginnen zal er echter eerst onderzoek worden gedaan naar het doel dat u met uw website voor ogen heeft. In nauw overleg met u zal dit doel samen met de informatiebehoeften van uw klanten in kaart worden gebracht.

Het doel zal in de meeste gevallen het nemen van een concrete actie door de website bezoeker zijn. Het redesign van uw website wordt door ons geoptimaliseerd om de website bezoeker te stimuleren tot het nemen van deze specifieke actie.

Een website redesign met de juiste uitstraling

Door uw website redesign volgens de richtlijnen van het W3C en Google te ontwikkelen zorgt u voor een goede vindbaarheid van uw website (SEO-webdesign).
Dit betekend dat u veel bezoekers op uw website kunt verwachten. Deze “potentiële” klanten zullen echter pas klanten worden op het moment dat zij snel kunnen vinden wat zij zoeken en vertrouwen hebben in de professionaliteit van uw bedrijf.
Hiervoor is een gebruikersvriendelijk website redesign waarbinnen begrippen als ‘betrouwbaarheid’, ‘kwaliteit’ en ‘service’ bevestigd worden van groot belang.

Login Form

Contacteer ons

Sandy Verschaeve
Rouzéstraat 5
8670 Koksijde
+32 495 864086
info@placebodesign.be